Bine ati venit pe site-ul oficial al primariei orasului Durlesti

Primaria orasului Durlesti

Localitatea Durlești, situată în partea de Nord-Vest a orașului Chișinău, este cea mai mare dintre suburbiile capitalei. Dinspe Buiucani Durleștiul s-a apropiat atît de mult de municipiul Chișinău, încît este despărțit de el doar de un drum, - strada Hotinului.
Cu statut de oraș, Durleștiul numără acum, conform contraversatului recensămînt efectuat recent (17600) locuitori. În anul 1989 avea circa 23000 locuitori. Chinurile tranzacției și sărăcia, lipsa locurilor de muncă și salariile mici – au determinat pe mulți să plece în străinătate la muncă. Acest fenomen este specific întregii Republicii Moldova. Sperăm că guvernanții noștri vor conștientiza real situația, redresînd-o într-un viitor apropiat.

afla mai mult despre orasul Durlesti...

Noutati

Atentie fluture de scaieti

10.06.2019 read more

Gazificari

07.06.2019 read more

Anunt ploaie.

Anunt ploaie.

În legătură cu precipitațiile abundente din data de 03.06.2019 și următoarele precipitații prognozate de meteorologi, Primăria or. Durlești roagă implicarea locatarilor în procesul de înlăturare a materialelor aduse de apă ( nisip, nămol, pietriș etc.) . Contăm pe responsabilitatea şi spiritul Dumneavoastră civic şi sperăm că prin consolidarea eforturilor comune vom contribui la înlăturarea cît mai rapidă a consecințelor.

05.06.2019 read more